Hos Lovivo finder du et bredt udvalg af frisørbehandlinger.

Vi yder den bedste service og behandler dit hår, med de bedste hårprodukter, med en særlig omtanke på miljøvenlighed, og ikke mindst, det bedste resultat for dit og dit hårs velbefindende.

Du kan altid spørge vores dygtige personale til råds. Vi vil være up to date, med de seneste teknikker og hårtrends på markedet. 

Vi er passionerede hårspecialister og ønsker du føler dig godt tilpas, når du går fra vores hyggelige og velindrettede salon i Hadsten.

Du vil også være med til, at gøre en forskel for vores natur, ved at få en bæredygtig behandling, uden brug af  farlige stoffer.

Nedenunder har vi beskrevet, hvordan vi arbejder med de enkelte behandlinger, så vi lever op til, at være miljøbevidste frisører.

Behandlinger i salon Lovivo

Balayage

Balayage behandling

Balayage er en helt unik farvemetode, der skaber dybde i håret, samtidig med at man bevare et lysere look ude på længder og spidser. Balayage kan laves på mange forskellige måder, alt afhængig af hvad dit ønske er.
Ved Lovivo følger vi altid med i de nyeste teknikker og tager ofte på kursus for at holde os ajour.

Udover et smukt farveresultat er alle Balayage behandlinger inkl. toning og Olaplex kur – på denne måde kan vi sikre os et sundt og flot resultat hver gang.

Klipning

Dameklip

Skal frisuren have sin form tilbage igen eller skal der ske noget helt nyt.

Ved os tilbyder vi alle former for klip, og lytter til dine egne tanker og ideer, samt rådgiver dig efter vores professionelle viden. Vi vasker og styler altid håret i forbindelse med din klipning (Vask gælder ikke børneklip).

Vi tilbyder også en udvidet Dame/herreklipning, som er til dig der ønsker et helt nyt look – dette kan evt. være, at gå fra langt hår til kortere hår. I denne behandling har vi ekstra tid til at snakke mulighederne igennem.

Farvebehandling

Farvebehandling af håret

Ved os bruger vi kun miljøvenlige farver uden ammoniak, PPD og skadende stoffer i, på denne måde beskytter vi Jer og os selv for allergiske reaktioner, samt laver nogle smukke farveresultater.

Vi laver alle former for farvebehandlinger, og elsker at udvikler os, inden for både teknikker og teori, så vi kan skabe de bedst mulige resultater.

Refleksbehandling

Hårbehandling med refleks

Refleksbehandling er til dig, der gerne vil have bibeholde spillet i håret, i enten de lyse eller mørkere toner.

Behandlingen bliver skræddersyet til dig og dit hår, så du får det bedst mulige resultat hver gang.

Vi bruger kun miljøvenlige farver uden ammoniak, PPD og skadende stoffer i, på denne måde beskytter vi Jer og os selv for allergiske reaktioner, og resultatet bliver smukke farveresultater.

Alle refleksbehandlinger er inkl. Olaplex kur – på denne måde kan vi sikre os et sundt og flot resultat hver gang. Vil du have det bedste resultat efter en refleksbehandling anbefaler vi altid, at man booker en glossing efterfølgende da dette sætter prikken over i’et.

Opsætninger/styling og Makeup

Opsætning, styling og make up

Skal du til fest, giftes, konfirmeres eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig på rette vej.

Udover at style dit hår tilbyder vi også at lægge din makeup, her bruger vi mineralske produkter fra mærket Glow Minerals.
Glow Minerals er et nordisk mærke som kommer fra Sverige og er af højeste kvalitet – når man arbejder med mineralsk, mindsker man irritationer og allergier – samtidig får man en let og fin finish hvor, huden stadig kan ånde.